Een wereld van herinneringen gaan achter zo’n gezicht schuil

Een gezicht, waar je niet op uitgekeken raakt. Zo klein en uiterst kwetsbaar of getekend door het leven. Het ontroerende, het opwindende, geheimzinnig. Een gezicht in zijn of haar kleine wereldje maar de grootste en spannendste die er bestaat.

Een gezicht wat heeft verwonderd, heeft gelachen en gehuild, gehoopt maar ook gewanhoopt, heeft geleefd, vol geschiedenis. Een wereld van herinneringen gaan achter zo’n gezicht schuil.

Of het nu gaat om kinderen, kleinkinderen, partners, ouders, grootouders, vrienden, vriendinnen of een portret van een overleden dierbare. Een portret van een dierbare valt altijd in de smaak.

Het is niet alleen fijn uw dierbare(n) vereeuwigd bij u thuis aan de muur te hebben, maar een portret is natuurlijk ook een prachtig cadeau voor allerlei gelegenheden.

Portret à Porter biedt u de mogelijkheid om een echt bijzonder portret te laten maken. Bij Portret à Porter wordt van een door u uitgekozen foto van uw dierbare(n) een prachtige en unieke pentekening gemaakt door een professionele kunstenaar.